sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Cel mai grav pacat savarsit fata de semenii nostri, nu este de a-i uri, ci de a fi indiferenti fata de ei___George Bernard Shaw

      Ne bucuram pentru ca 
sunteti acum, aici...
     
     Va multumim, intrucat 
ati ales sa va opriti la pagina
Asociatiei Umanitare Puterea Sperantei



Va asteptam cu drag sa va alaturati celor care vor sincer, sa schimbe ceva in viata semenilor pentru a-si face propria viata mai frumoasa.

Datele noastre sunt:
  • ASOCIATIA PUTEREA SPERANTEI
  • telefon  sediu  0746976367; 0749651867
  • email putereasperantei@yahoo.ro
  • email direct "email me" , prin care ne puteti trimite direct mesaje, accesand butonul "email me" din coltul din dreapta, jos
  • cont bancar in Lei      RO60BTRL02501205E94538XX
    deschis la Banca Transilvania Suc. Baia Mare   
  • cont bancar in EUR    RO35BTRL02504205E94538XX          deschis la Banca Transilvania Suc. Baia Mare  
Asa cum spuneau si marii ganditori ai lumii, cel mai frumos gest umanitar este sa nu-i ignoram pe cei de langa noi si sa nu lasam falsa impresie ca nu vedem suferinta lor. Dumnezeu nu a creat omul pentru a suferi.
Suferinta este o experienta amara rezultata din lipsa de omenie a celor care o provoaca. Toti, impreuna, putem inlatura o mare parte din ea. E atat de simplu. Trebuie doar sa redevenim mai sensibili si mai apropape de cei suferinzi, de cei care sunt mai putin norocosi decat noi.

Asociatia Umanitara Puterea Sperantei, Maramures, este persoana juridica de drept privat, cu scop nepatrimonial, independenta si este organizata in baza normelor legislative romanesti in vigoare si a prezentului statut.

Asociatia Umanitara Puterea Sperantei, Maramures, are ca scop ajutorarea materiala, financiara, morala, a oamenilor, indiferent de varsta (tineri, batrani, copii), cu o situatie precara, bolnavi sau aflati la limita existentei, trezirea sentimentului de patriotism si combaterea indiferentei fata de aproapele nostru.

In acest sens, asteptam sa ne contactati cu povestile de viata greu incercata ale celor care au nevoie, uneori disperata, de ajutorul nostru.

NOI, ASOCIATIA PUTEREA SPERANTEI VA MULTUMIM PENTRU VIZUALIZARE


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu