sâmbătă, 18 februarie 2012

SUSTINE ACEST ONG
Cel mai grav pacat savarsit fata de semenii nostri  nu este de a-i uri, ci de a fi indiferenti fata de ei___George Bernard Shaw

ESTE DREPTUL TAU SA DECIZI DIRECTIONAREA A 2% DIN IMPOZITUL PE CARE L-AI PLATIT STATULUI PENTRU VENITURILE REALIZATE PE ANUL TRECUT.
Oferta noastra o gasesti in  continuare...

Deoarece anual, fiecare cetatean este obligat sa depuna declaratia de venit la administratia financiara pe raza caruia apartine, acum exista posibilitatea ca 2% din impozitul pe venitul  platit deja de acesta pe anul precedent, sa poata fi directionat catre un ONG pe care doreste sa-l sustina.
Scopul asociatiei noastre este de a reduce cat mai mult posibil numarul oamenilor foarte nevoiasi, ajunsi pana la limita disperarii si saraciei. Daca ne unim in accest sens, impreuna putem sa directionam aceste sume mici catre cei care nu au cum sa-si schimbe soarta si din neputinta de a trai in conditii minime necesare, haituiti, epuizati si apasati de povara continua a vietii, unii probabil sunt pe muchia de a face acte necugetate, lasand in urma regretul nostru ca poate nu am stiut sa ii ajutam la timp ....nu mai putem ramane indiferenti.
Pentru acesti oameni, lasati intr-o umbra, uitati de lume, suferinzi, traind intr-o realitate absurda, dorim sa luptam. Daca nu directionam acesti 2%, acele sume ajung tot la stat si nu direct la cei care au nevoie atat de urgenta de ei.
ALATURATI-VA LUPTEI IMPOTRIVA INDIFERENTEI SI SUFERINTEI UMANE. ACTIONAND, NE VOM PUTEA ATINGE ACEST SCOP SI VOM GHIDA O PARTE DIN BANII CARE SUNT ATAT DE NECESARI PENTRU ACOPERIREA NEVOILOR PERSOANELOR AFLATE IN MARE DIFICULTATE.
Daca cunoasteti cazuri de oameni care sunt nevoiti sa isi duca un trai umilitor (noi deja am inceput sa identificam persoane si sa ne facem o baza de date) si doriti sa faceti ceva pentru ei, asteptam sa ne dati date despre ei; noi suntem deschisi, transparenti cu toate actiunile ce le vom desfasura pentru acestia si va vom pune la dispozitie dovada actiunilor de implicare efectiva, asa incat dumneavoastra sa va puteti convinge de buna credinta si de seriozitatea cu care privim aceasta situatie ingrijoratoare de crestere continua si accelerata a saraciei in mijlocul acestui popor, majoritar necajit, urgisit sau lasat la voia intamplarii.

Detalii asupra formularelor de completat pentru directionarea celor 2% :
Persoanele care au realizat venituri doar din salarii vor completa formularul "Declaratia 230 "ce se depune la administratia financiara in raza careia apartin, pentru veniturile realizate in anul 2011, termenul limita in anul curent fiind 25 mai 2012, iar cei care au realizat si alte venituri, in afara de salarii, pot completa si formularul "Declaratia 200".
Formularul se depune anual pana cel tarziu la data limita stabilita.

Pentru fiecare formular depus, scanat sau trimis postal pe adresa noastra (detalii la telefon), oferim GRATUIT...

DECLARATIA 230 o gasiti aici iar DECLARATIA 200 aici de unde le puteti descarca, prima fiind completata cu datele noastre,iar daca nu aveti posibilitatea sa listati de aici, contactati-ne telefonic sau in scris si va trimitem noi formularul pe adresa dumneavoastra.
Pentru toti cei care vor sa ne sustina, sa ne fie alaturi si nu dispun de prea mult timp, sau alte situatii (persoane varstnice, persoane care din diverse motive nu se pot deplasa, etc), va trimitem declaratia, completati cu datele dumneavoastra in prima parte a documentului, urmand instructiunile atasate, semnati, dupa care vi le preluam si le depunem noi, personal sau prin posta la administratia financiara de care apartineti .
Contribuabilul completeaza numai:
Anul 2011 (este anul anterior pentru care s-a platit deja impozitul);
La sectiunea I (Date de identificare a contribuabilului): datele personale
La suma nu se completeaza nimic
Daca trimiteti formularul prin posta, lista  cu adresa Administratiei Financiare a localitatii unde domiciliati o gasiti accesand: "ADRESE ADMINISTRATII FINANCIARE"

Pentru orice detalii ne puteti contacta la numerele de telefon 0746976367, 0749651867 , la adresa de email putereasperantei@yahoo.com sau accesand butonul rosu "email me" din coltul din dreapta, jos.



NOI, ASOCIATIA PUTEREA SPERANTEI VA MULTUMIM PENTRU VIZUALIZARE





Tags: asociatia puterea sperantei , directionarea a 2% din impozitul pe venit , 2% , 2% din impozit, foarte nevoiasi , limita disperarii si saraciei , impotriva indiferentei si suferintei umane , detalii formulare 230, declaratia 230 , declaratia 200

4 comentarii:

  1. O foarte buna initiativa , dat fiind mersul lucrurilor in momentul prezent, in tara noastra unde intr-adevar e nevoie de activitati cu specific umanitar. Ai sustinerea mea, ti-am dat un e-mail cu datele mele !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru sustinere, pentru incurajari si te primesc cu mult drag in randul prietenilor si colaboratorilor mei :)

    RăspundețiȘtergere